SKOLEN FOR KROPSBEHANDLING  
 
 
 

massør kropsterapeut uddannelse

Klinikkens regnskab

 


Klinikvejledning

Klinikvejledning/virksomhedsstart
10 timer

OBS: Dette kursus tilbydes ikke i øjeblikket!


Kurset henvender sig fortrinsvis til personer, som mangler timer for at kunne opnå en RAB registrering. Kursets faglige indhold og skriftlige materiale er derfor målrettet massører og andre alternative behandlere.


Der undervises efter kompendiet ”Håndbog i opstart af egen klinik”. Kompendiet beskriver følgende emner indgående: Virksomheds- og markedsforhold, markedsføring, prisfastsættelse, sikkerhed, fremskaffelse af kapital, registrering hos skattevæsenet og regnskabet. Endvidere lægges der vægt på vejledning om markedsføring af sundhedsydelser.


Kurset kan gennemføres på to måder:

Klasseundervisning: Her følger du undervisningen på et af Massageskolens uddannelseshold. Vi sætter med jævne mellemrum hold i gang – enten på fuldtid i dagtimerne eller på deltid – hvor undervisningen foregår aften og weekend.

Fjernundervisning: Her foregår undervisningen sådan, at du får tilsendt kompendiet samt en række spørgsmål, som du skal besvare og returnere til din lærer.
Da det er hensigten med kurset, at det skræddersys til netop dig og dine behov, vil du få mulighed for 2 timers individuel vejledning. Det sker enten telefonisk eller ved et møde med din underviser. Ved den individuelle vejledning ønsker nogle måske at få gode råd om valg af regnskabssystem. Andre har måske mere behov for at tale om gode markedsføringsteknikker: Det afhænger helt af, hvilken baggrund den enkelte har.  

Eksamen: Kurset afsluttes med eksamen, ifølge reglerne for momsfritagelse.

Hvis du stykker hele uddannelsen sammen af kurser fra forskellige skoler eller hvis du supplerer et forløb med ekstra kurser fra andre skoler gælder der bl.a. den særlige regel at hvert enkelt kursus skal afsluttes med en eksamen, der skal tages ved personligt fremmøde.


 

 

 

 

 

 

© Massageskolen - Skolen for Kropsbehandling - tlf. 42 32 32 18 - info@massageskolen.com