massør kropsterapeut uddannelse
SKOLEN FOR KROPSBEHANDLING
 
 
 
 
massage kropsterapi uddannelse

 

 

 

 

 

 


Holistisk Massageterapeut Uddannelse

-Bevidste Hænder

 


Massageformen

"Med rødder i holistisk massage og med min egen erfaring fra forskellige massagemetoder, har jeg med tiden udviklet en blid og virkningsfuld kropsterapeutisk behandlingsform. Teknik og blidhed, koncentration og intuition integreres i en massageform, hvor mennesket betragtes og værdsættes som en helhed. Der tages hensyn til både de følelsesmæssige aspekter i personen såvel som til kroppens fysiske behov.

Min erfaring er, at opmærksom tilstedeværelse er afgørende for massagens kvalitet. Kvaliteten ligger i at udtrykke kropsterapeutens intention og budskab fra hjertet og helt ud i fingerspidserne, samtidig med at modtagerens behov og ønsker tilgodeses." - Robie Valenzuela, leder af Skolen for Kropsbehandling.

 


 

 


 

 

Bevidste Hænder I


Overvejer du at tage uddannelsen i Holistisk Massage, er Bevidste Hænder I det første skridt.

Her få du mulighed for at opleve massageformen på egen krop, holdets atmosfære, læreren osv. Disse weekender er for alle og kan tages uden yderligere forpligtelser.


Bevidste Hænder I er et 3 weekender kursus
, som henvender sig til alle, der har lyst til at gå i dybden med massage som et redskab til personlig udvikling og velvære. Kurset er også velegnet for mere erfarne massører, der ønsker ny inspiration. Under kurset bliver du præsenteret for en række konkrete massageteknikker og erfarer, hvorledes de kan bruges og kombineres i et massageforløb. Ved at gå på opdagelse i kroppens bygning og form finder vi frem til, hvordan musklerne bedst masseres. Aktive meditationer samt åndedrætsøvelser indgår i undervisningen og støtter op om  forløbet.

Kurset er oplevelsesorienteret, og giver dig mulighed for at få en række dejlige oplevelser med massage og dykke ind i den vidunderlige kunst, det er at give og modtage.
Vi vil arbejde koncentreret og i fællesskab. Vi vil lære af hinanden gennem tilbagemeldinger under massagen og lade os inspirere i en tryg og glad atmosfære.


Se Kalenderen | Kontakt og tilmelding

 

 

 

 

Basisuddannelsen

Forudsætning: Bevidste Hænder I

6 weekender der tilsammen danner en basisuddannelse i massage på avanceret niveau.
Under uddannelsen arbejder vi os grundigt gennem massagehåndværket. Vi gennemgår hele kroppen med en bred vifte af effektive teknikker, der giver dig redskaber og inspiration til at give en hel sammenhængende kropsmassage
.

Temaer: En helkropsmassage - Håndteknikker - Ergonomi (arbejdsstilling) - Grundlæggende anatomi - Åndedrætsteknik - Etik - Kommunikation - Meditation.

I alt 120 timers undervisning. Basisuddannelsen afsluttes med eksamen og udstedelse af kursusbevis.

Se Kalenderen | Kontakt og tilmelding

 

 


 


Uddannelsen til Holistisk Massør

Forudsætning: Basisuddannelsen

Forløbet består af 10 weekender (1 internat). Uddannelsen bygger videre på basisdelen og går i dybden med avancerede massageteknikker og behandlingsformer - herunder massageteori og anatomilære - som danner grundlaget for en kvalificeret og virkningsfuld massage. Der arbejdes med personlig udvikling og tilegnelse af de redskaber, der kan bruges til at åbne op for behandlerens egne såvel som klientens indre ressourcer. Uddannelsen er rettet mod at udvikle basale kvalifikationer i forhold til at modtage klienter.
Temaer: Kropsterapi - Klientpsykologi og kommunikation - Anatomi og fysiologi - Sygdomslære - Åndedrætsteknik - Meditation.
Der skal tages højde for tid til hjemmearbejde.
I alt 220 timers undervisning. Afsluttes med eksamen og udstedelse af diplom.

Se Kalenderen | Kontakt og tilmelding


 

 

 

Holistisk Massageterapeut Uddannelsen

Forudsætning: Holistisk massør uddannelsen.

Temaer: Avancerede kropsbehandlingsteknikker - Klientpsykologi og kommunikation - Anatomi og fysiologi - Sygdomslære - Åndedrætsteknik - Meditation. Udarbejdelse af et afsluttende projekt. Uddannelsen er rettet mod at udvikle avancerede kvalifikationer i forhold til professionel modtagelse af klienter. Du bliver en professional kropsterapeut.
Der skal tages højde for tid til hjemmearbejde.
I alt 340 timers undervisning. Afsluttes med eksamen og udstedelse af diplom.

 

 

 

Uddannelses struktur

Bevidste Hænder Uddannelsen er struktureret i 4 dele:

Grundkursus i Holistisk Massage - Bevidste Hænder I
3 weekender hvor du lærer de grundlæggende massageteknikker og oplever skolens atmosfære. 3 udbytterige weekender, hvor vi får mulighed for at lære hinanden at kende og vurdere, om uddannelsen er noget for dig.
- læs mere om grundkurset i holistisk massageBasisuddannelse

6 weekender hvor du får en grundig instruktion i massagemetoden og lærer at tilrettelægge og udføre en hel kropsmassage.

- læs mere om basisuddannelseMassøruddannelse

10 weekender hvor du fordyber dig i massagemetoden og udvikler dig som kropsterapeut. Gennemgang af avancerede massageteknikker, anatomi, klientpsykologi mm.

- læs mere om massøruddannelseMassageterapeut Uddannelse

Undervisningen er orienteret mod arbejdet som professionel kropsterapeut, herunder modtagelse af klienter, anatomi, fysiologi, sygdomslære, psykologi og avancerede behandlingsteknikker.

- læs mere om massageterapeut uddannelse

Du kan tilmelde dig til ét modul ad gangen 

Uddannelsen - antal timer alt i alt:

 

Bevidste hænder I -
60 timer
Basisuddannelse
120 timer
Uddannelse til Holistisk Massør
220 timer
Holistisk Massageterapeut Uddannelse
340 timer
i alt
740 timer


Når du har gennemført hele uddannelsen kan du søge om RAB-registrering (Registreret Alternativ Behandler) og momsfritagelse.

 

 

 

Massageuddannelse

Fysiurgisk Massageterapeut
& Idrætsmassør -
massøruddannelsen
Fysiurgisk Massør
Efteruddannelse
Holistisk massage
Bevidste Hænder

Kurser

Massage Grundkursus
Anatomi og Fysiologi
Klinikdrift og virksomhedsstart
Psykologi
Holistisk Massage -
weekendkursus

Hawaiiansk massage -
Lomi- Lomi

Værd at vide

Om Skolen
Underviserne
Udtalelser fra tidligere elever
Find en behandler
Elevbehandlinger
Billeder
Links
Login

 

Praktisk

Kalender
Priser
Kontakt

© Massageskolen - Skolen for Kropsbehandling - tlf. 42 32 32 18 - info@massageskolen.com